My Air Asia Free Seats !


http://www.airasia.com/my/en/home.page

Jika saya mempunyai 10 Tempat Duduk Percuma Air Asia , saya akan pergi ke SABAH  . Dan saya akan bawa bersama keluarga saya dan beberapa orang rakan bloggers yang rapat. Kenapa? Saya bawa keluarga saya sebab saya ingin bercuti dengan mereka, ingin  meluangkan masa untuk mereka. Kami jarang dapat luangkan masa yang berkualiti bersama, banyak masa saya habis dengan kerja dan kerja. Saya juga memilih beberapa rakan bloggers saya kerana mereka adalah blogger sepenuh masa, mereka juga merupakan travel bloggers di Malaysia.

Saya memilih sabah sebab memang dah lama teringinkan berjalan-jalan meluangkan masa dengan orang-orang tersayang . Diantara tempat yang menarik di Sabah yang ingin saya kunjungi ialah:

1. KUNDASANG 
Celyn Resort, Kundasang
Kawan-kawan selalu bercerita yang di Kundasang ni tempat dia best. Itu lah yang membuat saya teringin pergi sana . Mesti best !sebab dari bilik resort tu kita boleh nampak Gunung Kinabalu. Dengan suhu yang rendah, tak payah guna aircond dah .








2- Jesselton Point




 Jesselton Point merupakan jeti di Kota Kinabalu, Sabah. Terletak tidak jauh dari Suria Sabah. Bot-bot disediakan untuk ke lima pulau berdekatan iaitu Pulau Manukan, Pulau Mamutik, Pulau Sapi, Pulau Gaya dan Pulau Sulug.





                                       3.Pulau Manukan, Sabah


Ha,,, nampak tak ikan-ikan yang comel-comel tu . Bagi yang suka snorkeling , pulau manukan memang tempat yang tepat sebab air yang jernih dan kita boleh melihat ikan-ikan dan semua yang ada dalam laut .

                                                                            
                                                                       5. KAKI GUNUNG KINABALU


Gunung Kinabalu yang merupakan gunung tertinggi,dan semoga hasrat untuk sampai puncak sana akan tercapa juga satu hari nanti. 











Dengan promosi  'My Air Asia Free Seats " semua orang boleh terbang kemana-mana destinasi yang orang inginkan dengan harga yang murah . Tempah tiket penerbangan anda sekarang ! bermula dari 25-31Aug 2014 . 

Untuk keterangan lebih lanjut , semak Air Asia
|| www.airasia.com || 

Atau tekan gambar berikut  
http://www.airasia.com/my/en/home.page


















{ 12 comments.. read them below or add one }

Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL August 30, 2014 at 5:28 PM
Eh Lisa pon pilih Sabah jugak.., good luck ya.
therylisa nurul ain therylisa nurul ain August 30, 2014 at 9:29 PM
Hehe ak ah.. nak g hiking gunung kinabalu.. err.tq pcl... :D
Yan Ty Yan Ty August 30, 2014 at 9:46 PM
Wah , semua nak ke Sabah! AA kena bawa #kelabbloggerbenashaari ke Sabah camni. Hahaha
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ August 30, 2014 at 10:21 PM
Perghh banyak betul saingan senget ni.. pakat pakat nak pergi Sabah.. haha apapun All the best.. ena doakan yang terbaik... Kalau menang jangan lupa bawak ena sekali tau tau tau
Rosmiza Ali Rosmiza Ali August 31, 2014 at 5:33 PM
Ni contest ke apa Lisa? Macamana nak join? Huhu.. Nak join gak.. Lama dah tak naik flight.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™
Mawardi Yunus Mawardi Yunus September 1, 2014 at 11:08 AM
Gud luck nisa. Semoga impian tercapai ya. Ameen
Stephanie Theodora Song Stephanie Theodora Song September 6, 2014 at 7:26 PM
lama dah tak duduk kapal... slalu guna MAS je
Sentiasa Panas Sentiasa Panas October 17, 2014 at 7:57 PM
Celyn Resort antara yang terbaik, sejuk dan pemandangannya menarik..