Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru

Sempena sambutan kemerdekaan ke 57 Malaysia , saya dengan izinNya ingin melancarkan satu Giveaway buat semua blogger dan pembaca setia blog therylisanurulain.blogspot.com.Giveaway ini dianjurkan oleh Mawar biru dengan kerjasama kizmyself .  Dan di Sponsor oleh : Mawar Biru , Ieta Mat Sa'ad ,NiNaNieYna  , Sheda Ucu ,Ainaa Roseberry, Nadia Johari , Safarin Sulaiman , Nik Nurhafizah Er,
Berbagai hadiah menarik menanti anda. Jom semarakkan bulan kemerdekaan dengan GIVEAWAY MERDEKA 57.
Giveaway ini akan berlangsung dari 31 AUGUST 2014(SUNDAY) hingga 13 SEPT 2014(SATURDAY ). Pemenang akan diumumkan 3 hari selepas GA ini tamat iaitu pada 16 SEPTEMBER 2014. sekaligus sampena Hari Malaysia                        

HADIAH:
              
No 1: 
Wang tunai 80 , Tudung Bawal x 1, tshirt HardRockCafe x 1 
 No 2 
Wang tunai 50 , Tudung Bawal x 1 ,tshirt HardRockCafe x1 
  No 3
 Wang tunai 20 ,Tudung Bawal x1 ,Shawl x 1 
 No 4
 Shawl x 1 , Phasmina x1,Topup x 1
  No5
 Phasmina x 1 , Topup x1 
                                             Saguhati ( 5 orang ) Topup x 1 dan souvenir


 Giveaway Merdeka 57

Cara Penyertaan Giveaway Merdeka 57
1- Buat satu ENTRI  yang bertajuk " Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru "
2- Letakkan banner diatas di dalam posting dan linkkan ke blog ini therylisanurulain.blogspot.com
3- Lengkapkan ayat ini :

Saya menghargai kemerdekaan dengan cara ___________________________________
_____________________________________________________________________.
( tidak kurang dari 20 patah perkataan - lebih lagi bagus )
Pemenang akan dipilih berdasarkan ayat diatas. Kreatif dan original menjadi keutamaan.



 3. Follow Blog :
4. Like Page

4. Follow Instagram :
   Dah siap? Sila tinggalkan link Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru   anda di ruangan komen. Thanks sesiapa yang sudi join.! Sayanggggg korang!!







40 ulasan

join ya
http://adna2029.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

saya join
takde instagram
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

Salam...

http://satujanjikita.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

thanks azman .. jgn lupa follow blog sponsor :) terimakasih

3- Lengkapkan ayat ini :

entri awak kurang part ni dear.. cuba edit



Saya menghargai kemerdekaan dengan cara ___________________________________
_____________________________________________________________________.
( tidak kurang dari 20 patah perkataan - lebih lagi bagus )

salam sis.. nak tanya, kalau takde akaun fb masih boleh join ke?

sis link like page tu banyak tak betul. ada yg direct ke newsfeed. kalau dah repair infrom sy tau. takut tk follow syarat :)
http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

Bismillahirrahmanirrahim.. Akak join ye Lisa.. ^_^

http://hip2-horey.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

Assalamualaikum. Rara join ye :D

http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

Assalamualaikum.. saya join ya.. tapi instagram tak de..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

saya joint tau dik Lisa

http://www.iuzira.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

Assalamualaikum hakak Lisa ...

Yana join tau

Bismillah

http://officalmissyana.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

join sini :)

http://beloglistaimifiqa.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

inshaaAllah ade masa sy join ye ;)

Salam, sy sudah join

http://lyranadya.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

done follow u

http://acikwatie.blogspot.com/

http://cikmadiah.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

This comment has been removed by the author.

sy join!hik2

http://diarirara.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html#comment-form

dh join

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

http://umikasum.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

Shad join, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

gud luck pada semua orang yang join :)

join last minit.. boleh terima tak?

http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html


EmoticonEmoticon