SIMCARD CELCOM 1 MALAYSIA LIMITED EDITION


 Simcard Internet pra-bayar atau prepaid celcom 1 MALAYSIA PACK  adalah simcard prepaid yang menawarkan pelan internet termurah dengan melanggan internet bulanan hanya rm25 sahaja ! Simcard ini merupakan sim Limited edition sebab 1 IC hanya boleh mendaftar 1 Sim sahaja dan bukan semua tempat menjual simcard ini.

 Murah tu... call 1000 minute hanya rm1 sahaja !




 








Berminat ? nak beli ?
 boleh pm di facebook saya :) mawar biru 

11 ulasan

saya tgh cr simkad 1m ni..tp susah dah nak cari skrg..btw, aisyah follow awak #84

http://aisyahambris.blogspot.com

x rugi beli . tenet laju xd qouta ;p

Kalau guna bill boleh ke?? Ena nak tukar sebab tak larat bayar mahal bulan bulan... hurmmm

Hahaha..tiba2 ena mampu byr kan kan kan

Klu guna celcom ppaid boleh convert ke 1m ke tak?


EmoticonEmoticon