SIMCARD CELCOM 1 MALAYSIA LIMITED EDITION


 Simcard Internet pra-bayar atau prepaid celcom 1 MALAYSIA PACK  adalah simcard prepaid yang menawarkan pelan internet termurah dengan melanggan internet bulanan hanya rm25 sahaja ! Simcard ini merupakan sim Limited edition sebab 1 IC hanya boleh mendaftar 1 Sim sahaja dan bukan semua tempat menjual simcard ini.

 Murah tu... call 1000 minute hanya rm1 sahaja !




 








Berminat ? nak beli ?
 boleh pm di facebook saya :) mawar biru 

{ 11 comments.. read them below or add one }

aisyah ambris aisyah ambris July 7, 2014 at 5:32 AM
saya tgh cr simkad 1m ni..tp susah dah nak cari skrg..btw, aisyah follow awak #84

http://aisyahambris.blogspot.com
AnonymousAnonymous August 28, 2014 at 3:13 AM
x rugi beli . tenet laju xd qouta ;p
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ September 5, 2014 at 1:04 PM
Kalau guna bill boleh ke?? Ena nak tukar sebab tak larat bayar mahal bulan bulan... hurmmm
Dkna Abza Dkna Abza September 5, 2014 at 1:52 PM
Hahaha..tiba2 ena mampu byr kan kan kan
AnonymousAnonymous September 25, 2014 at 6:34 PM
Klu guna celcom ppaid boleh convert ke 1m ke tak?