Malam minggu with my lappy

Jari manis tersarung rapi oleh  ubat dan plaster putih yang bengkak sebab accident kecil ketika bekerja . Mata ku yang sepet terhias dengan Cermin mata comel berbingkai pink . Ibu jari, Jari telunjuk dan jari tengah tangan kanan dan tangan kiri menari-nari diatas keyboard laptop . Dentuman jam sebanyak 9 kali seakan menertawakanku kerna aku bersendirian di rumah . Ye lah.. hari ini kan malam minggu, malam muda -mudi. ERK ? kesiannya aku duduk bersendirian bertemankan laptop yang sentiasa menemaniku dikala aku kesepian sedangkan kawan-kawanku yang lain keluar bermalam minggu dengan BF/GF  mereka. Cik Lisa tak jeles ke ? Errr.. Jeles lah jugak ! tapi.. abah and umi tak bagi keluar malam-malam . Tak elok untuk kesehatan dan tak manis anak dara keluar malam-malam. Boleh keluar tapi kena bertemankan akak atau abang . Tak pe lah ,,

Mawar Kuning hari ini dia cakap nak pergi Genting . Huwaaaa ,,, bertambah lah sunyi sepi dalam malam minggu aku  . Biasa message message dengan si Mawar Kuning tapi malam ini xde message dengan dia dah, Aku tak nak ganggu dia . Malam tadi pon aku message pukul 10 dia balas pukul 1 pagi. err 

2 ulasan


EmoticonEmoticon