Abang BEN kembar ke ??





Assalamualaikum dan selamat malam semua..


" Ben Ashaari " wah... Nampak nama itu mesti kalian kenal kan, siapakah gerangan tersebut. Yup ! abang BEN  seorang blogger terkenal ! yang dah selama 5 tahun berada didalam dunia Blog ini. Bermula Blognya yang pertama  yang ber-tajuk  " eceh.." pada 1 januari 2008  ( eh.. betul ke ni ?kalau tak silap betul lah sebab Lisa ambil sumber dari blog abg BEN  . Kalau kalian nak lebih pasti.. sila tanya empunya badan ya  )  . woow .. lama kan, 5 tahun tuhh.  Bermula 2008 sampailah sekarang 2013. Dalam blog dia ade si comel Qhalif iman , anak abg Ben . Qhalif memang comel sangat-sangat ,naseb baek lah jauh ! kalau dekat, konfem Lisa dah culik Qhalif ( Opsss... berani ke nak culik Qhalif yang dijaga oleh Bapa sekaligus Bodyguard yang berbadan tegap . hahah.. ye tak ye je berani nak culik kan ) 


Baiklah, sebenarnya entri ni Lisa tulis sebab kalau tengok wajah encik BEN ni , saya teringat dengan someone! Bf  ke ? uih.. bukanlah! Someone yang Lisa memang suka tengok dia dan nyaman tenang bila berada disampingnya . Suaranya lembut dan boleh mencairkan Lisa.  teeettt    eh wait ! macam dah lari dari apa yang Lisa nak sampaikan. Hahahaha.. Nama dia Mohd Faizal . Dia ialah Chanel Manager Regional Enterprise Sales .  Lisa sangat-sangat seronok bila meeting jumpa dia. haippp! bukan sebab jatuh hati okayh tapi sebab dia pandai menyampaikan plan-plan dan kerjaya yang Celcom X-clusif Partner (CXP) perlu lakukan. Abg Faizal peramah ! seyes memang seronok lah jumpa dia. Wajah dia macam pic abang Ben yang diatas tu ha,, yang belah kiri tu. Mula-mula tengok abg Ben eh silap Pic abg Ben memang agak sedikit terkejut, ingatkan dia kembar abg Faizal tu ha,, tapi rupanya bukan. Aish.. nasib baik Lisa tak tanya kepada abg Faizal . Kalau tak.. eh.. malulah saya ... hehehe

4 ulasan


EmoticonEmoticon