Selamat Pagi

Assalamualaikum, selamat pagi! Hey... Nampak Excited je kan. Excited sebab semalam dapat panggilan kerja baru. Dah bosan dengan kerja yang lama ke? oh tidak! saya suka and sayang kerja saya yg sekarang ni. Kerja celcom memang menyeronokkan. Sometimes boleh lah rileks...tapi kalau dah sampai masa accounting, sakit kepala woo. Back to the topik, sape yang call saya? General Manager call saya. Dia cakap dia nak buka cawangan celcom di satu tempat. Dia nak minta lisa jadi accounting je.. Bukan promoter. Jadi Lisa yang handle office baru tu. Terima ke tak eah?
Published with Blogger-droid v2.0.9


EmoticonEmoticon