Pindah office lagi!

2.14 pm...

Time untuk lunch?  Dah late sangat sangat kan?  bissy ramai customer atau banyak kerja?  tidak!  Hari ini tak ramai customer,  kerja pon semua dah settle tapi aku lambat makan tengah hari sebab Boss kuar ade hal. Anak dia pon keluar. Huh!  memang lah ada staff lain di office ni. Tapi dia staff baru,  jadi saya dengan amat sangat terpaksa kena duduk dalam office ni. Perut dah menari nari dari tadi.
Hurm.. Sabar je lah. Sabar sebab terpaksa. Akhir akhir ini pon gastrik lisa dah selalu kambuh. Nak wat macam mane lagi.   Tadi boss time dah balik office dia cakap suruh lisa pergi Taman intan.  office cawangan satu ag. Then dengan muka tak syok lisa terus jawap. "sorry i want take my lunch first. I'm hungry" then main blah macam tu je. Sakit hati.. Dah tentu belom makan lagi.. Ish..tanya lah dah makan ke hape. Ini tidak, Terus suruh g taman intan. 

Laparrr.... Sekarang lisa berada di kedai makan. Tengah order NASI PUTIH daging black paper. Makanan pebret tu.  Eh.... Lambat pulak makcik nie.  huhuhu. ... Laparrrrrrrrrrrr! Arghhhh....


EmoticonEmoticon