Apa yang wanita nak ?

Apa yang seorang wanita inginkan dari pasangannya ?

Sebenarnya senang je , seorang "Wanita" bukan inginkan smartphone yang mahal..Baju yang mahal.. berjalan-jalan ke tempat-tempat mahal..tapi..cukup hanya dengan kasih sayang atau caring terhadap sigadis tu . 
Ye lah.. kalau just tittle "pasangan" tapi masa untuk kekasih tu tak ada? macam tak de pasangan je kan,,

ye lah,,Tahun lepas.. eceh tahun lepas lah ye, macam lah lama sangat kan. OKayh.. ye memang pengalaman dalam hidup Lisa . si "DIA " ade banyak masa untuk SKYPE dengan kawan-kawan dia , tapi untuk meluangkan masa dengan saya ? xde . Hurm ... bukan tak ada tapi dari 8 jam dia yang terluang, dia lebih banyak menghabiskan masa dengan kawan kawan dia. Masa untuk saya ? just bagi 2 @ 3 SMS je . hurm.. Kalau kalian ada dalam posisi saya apa yang kalian rasa ? Sedih kan ?  bak tajuk lagu " kekasih yang tak dianggap" haa.... lebih kurang lah ye .

Eh ,,, Bukan saya yang terlebih akan tetapi saya hanya ingin dia caring je dengan saya . Urm.. Tak nak tegur , sebab elak gaduh . sebab Lisa pon lebih suka berdiam diri. Tak pe lah, Lisa pon beralihlah ke FB,Twitter, Men game POOL kat FB... dengan kawan lisa si LEEZ . Dulu dia tak pernah main game nie.. then Lisa suruh dia try , eh... dia ketagih maen game ini . hehehhee

Tahun ini dah tak nak ada BF lagi :) azam tahun ini. Focus kerja , Yeah... Balik kerja terus tidur. Bukan ada nak message pon, call pon bukan ada nak call lisa (bunyi macam sedih je .. hahahaha )  tak de lah. memang tidur awal bagus untuk kesehatan . kan.. kan... kan... ? :P

Okayh,,, i need to rest Now.. sambung malam nanti ya kalau terjaga dari tidur . :) Gud nyte... sweet Dream ^_^


2 ulasan

Ehem... tetiba terasa macam ada yang menyebut2 nama saya disini. Hahaha !


EmoticonEmoticon