Selamat datang 2013

Selamat datang 2013...selamat tinggal 2012. 2012 tahun yang penuh dengan liku liku kehidupan yang mencabar. Begitu banyak kenangan dan memory yang tercipta dan terpaut dihati. 2012.... Slamat tinggal tahun penuh kenangan... 14.12. 2012.... Yahoo chat room rasmi ditutup! haishh... Hal yang membuat aku terasa sedih. Sedih!? Ya... Sebab sekarang dah tiada tempat untuk meluah and menghibur hati yang sedih. 2012... Ada kenangan sendiri. Sebab dipenghujung tahun... Saya dapat kenal dan bertegur sapa dengan otai blogger idola saya abang "Ben" . Hohoho..happy lah kan? ofcozz! kenal org pemes gituu... Banyak lagi story esok je lah tulis..mata dah mamai.. Hati dab sebak.. Sebab kena marah abah. Hurmm... Salah lisa jugak. Be positif... Abah inginkan yg terbaik untuk lisa. Hey...1.1.2013. 00.00. ...selamat tahun baru! !!! Semoga tahun ini menjadi lebih baik dari tahun sebelum. .. Hehehehe
Published with Blogger-droid v2.0.9

2 ulasan


EmoticonEmoticon