Baju kelab blogger Ben Ashaari BA




Yeaaaah.... Finally i got it!  Baju kelab blogger Ben Ashaari BA.  Sampai je baju ini.. Lisa terus ambil gambar dan upload di facebook.  Sebab excited sangat-sangat. Lawa! Seyes.. ^_^
Nak dapat baju kelab blogger jugak ke?  meh singgah blog abang Ben  cari entri pasal baju kelab blogger Ben Ashaari.


Dan Lisa kira beruntung sebab Lisa ade masuk dalam entry abg Ben.  Jadi model dalam blog dia.  ( wat muka perasan sikit ) hehehehe... Gurau je lah.. Dia nak tengok  design baju tu cantik ke tak..dan secara kebetulan lisa balas twitter dia yang lisa dah dapat baju blogger tu. So... Dia masukkan pic baju lisa di blog dia. Nak tunjuk baju je okayh! Bukan nak tunjuk lisa yang perasan comel. Ahhhahahaha...
By the way.. Thanks so much untuk abg Ben.



2 ulasan

seronoklah dah ada baju kelab BA... saya belum terbuka hati nak beli... malu lah nak pakai nanti... ntah kenapa...

Lah...kenapa nak malu? Lengan panjang pon ade kan ^_^


EmoticonEmoticon