Kerja yang penuh tekanan

22:50 hey...just nak bagitau sekarang lisa berada di office lagi. Kenapa?  sebab duit counter payment short rm165.00 dan saya lah jd mangsa. Tanya staff memang diorang ckap xtau.rite? Hurm...sedih lah. .. Yea. .penat nak jaga hati orang. Semua saya yang dipersalahkan. Counter tu bukan saya seorang pegang  tp boss selalu blame saya. Huhu. Yah adil kan? ? Saya nak berhenti kerja. Ya... Saya nak berhenti kerja. Xda benefit pape pon.  ...  Dah fikir masak masak saya memang xnAk kerja lagi...

2 ulasan

takde sistem or pemantauan ke untuk trace? lain kli depa kena buat satu kaunter org tu ja jaga x de buat kerja lain dah.gilir2 ikut shift or hari ke.so sng nk trace slh sape.bkn org tertentu ja kena tggung.

tengah tengok CCTV tapi tak de nampak ade staff yang amek wet tu, Mybe ade staff tersalah bagi baki duit agaknya . tapi siapa ? actually biasanya memang terkunci and tak pernah ade short . tapi akhir2 ini dah selalu short . urm .. laci yang satu ag rosak tu yang share2 laci ngn counter sebelah . sabar je lah ... and just wait bos lelaki balik dari outstation , then lisa nak cakap dengan dia lisa ingin berhenti keje


EmoticonEmoticon