SEASON TEA with Orang Besar CELCOM !!

20 hari bulan MARCH 2012 saya pon telah ber-SEASON TEA @Screet Ressepy at Kluang Mall with all Boss celcom +General Manager from Southern Region.. and dapat tetamu Orang Besar dalam CELCOM .
Lisa panggil dia Big Boss lah senang sikit.Orang tersebut ialah mrEric Chong Tiong Beng .yang mempunyai jawatan sebagai Chief Sales & Commercial Officer.  
If nak tau pasal orang-orang celcom leh masuk link nie http://www.celcom.com.my/management.html Dia yang handle system celcom. Macam sekarang-sekarang nie kan banyak problem pada Top-up Card . cepat rosak lah kertas tu, no tak nampak lah. Atau pon,, kita dapat message ,and message tu tak leh baca. but... Everytime we receive that message.. we will got charge rm3/ rm4 macam tu. kan..? kan... ? kan?
Pastu customer salah kan pihak celcom. sebenarnya message2 tu bukan dari pihak celcom. But dari Third Party. ntah mane company ntah. Time "season Tea " tu lah kami bincang pasal sume problem2 yang ada dalam celcom.

First dia datang Kluang dalam pukul 2 petang , sebab dia wat Sport Chek kat Dealer2 and Outlet Celcom yang berada di kawasan KLUANG . Nasib baik Opiz dah kemas.. and Lisa bersama staff lisa pon kena belajar sikit2 pasal CELCOM  sebab dia akan tanya about celcom. if kami tak leh jawap.. konfem lah kena marah GM kami.. ish2,,,susah gak kan? Last minute kena belajar pasal benda2 dalam celcom.. huhuuh . 

Mr Eric ingat Lisa nie chinese. huarggghhh... !! 
soklan dari General Manager time sampai dekat opiz lisa " awak guna line apa ? "
memang lah Lisa jawap CELCOM aduyai,,, dah tentu Lisa keje kat celcom, tak kan nak guna MAXIS atau DIGI pulak .=.= . saya memang pengguna setia celcom dari dulu.
Dan kemudian datang lah lebih kurang dalam 10 orang masuk dalam opiz Lisa.Semua orang-orang kuat dalam celcom dari wilayah JOHOR lah ye. Sembang-sembang.. chek opiz,, tengok decoration opiz.. dan mr. ERIC pon cakap. " Dealer awak cukup bagus dari dealer-dealer lain . Pertahankan . ok "
huarghhh,,, senyum -senyum kambing , merah pulak wajah Lisa kan.Setelah habis bertemu ramah,
 Diorang pon go to next dealer lah.
And i receive message from My GM . " Lisa, kul 4 petang awak datang Screet Ressepi @kluang mall untuk season tea dengan kami semua. MUST GO eah, cannot not go " . Alahai... Lisa terpaksa ikut Season Tea lah coz my Boss Over Sea. Sampai screet recepy lambat :( ok.. lepas tu tempat duduk Lisa pulak berada tepat depan Mr. ERIC . haduyai... tangan gegel pon ade. Kebanyakan orang-orang kat situ ialah chinese. Melayu ade 5 orang.. chinese ade 13 orang. huh. Time tu share2 and sembang-sembang pasal keje. Dan akhirnya Lisa dengan diorang cakap Mandarin . huhu... sebab diorang cakap.. Lisa  must speak mandarin. Don't  speak English  or malay. Grrr... My GM kenakan Lisa. Nak tak nak Lisa memang cakap mandarin lah kat sana. huhu... grrrrr..

pukul 6 pm season tea berakhir sebab mr.Eric pon kena kembali ke KL.. and Lisa pon undur diri dulu lah. Kang lama-lama kat situ Orang ingat lisa nie Chinese. hehehe (Perasan ) -_-"...





4 ulasan


EmoticonEmoticon