aku dan kerja !





Aku dah kerja kat CELCOM selama 4tahun.
Awal tahun 2011 aku naik pangkat jadi supervisor.
Orang ingat jadi supervisor nie seronok, tapi?????

weii,,,, jadi supervisor bukan senang pon. Tak de seronok lansung tahu tak !! @_@
Aku lebih suka jawatan yang aku yang dulu. Lebih rileks,, lebih seronok.
Apa yang tak seronok jadi supervisor ? 
1.Sekarang ?? nak g makan pun payah.. sikit2 nak jumpa i,sikit 2 nak jumpa i...
--__-- " bila time nak makan la wei,,,
Customer nie memang mengada sangat lah. huh 
2.Lepas tu boss yang sangat2 kurang ade dalam Opiz nie. Boleh kira satu bulan ade 3@ 4 kali jek kat opiz nie. 
Datang opiz pastu g blah,,, apepon tak leh !huhuhu
Pelik,,lau time meeting ,, dia yang g , tapi balik dari meeting dia pulak yang tanya kat i tadi meeting ape. 
Hahahahah,,,dah mengong sikit , Mybe dia tidur kot time meeting .


Penat lah kije jadi Supervisor.. seyes !
@.@
sampai ade satu hari tu Lisa sakit, Demam.. sebab penat sangat kije. 
i wat muka hitam dengan boss i, sape suruh lisa jadi supervisor huh ! 
lisa tak minta pon... 
Booss.... boleh tak ,tukar jawatan yang len... ;'(



Staff yang wat silap, i yang kena jawap ngn GM dari HQ celcom Branch,
lau seorang je tak hape, Nie kena jawap soklan dari 3 @4 orang . Ase pecah kepala.
Aduyai,,, tak kan nak kontrol 10 ours masa staff tu kije. HUhuhu
i pon kena wat keja lain kan ? 
Ari2 kira wet min 10k.
lau wet Lisa tak hape gak kan,, heheheh
Ni duet Celcom... :'( dapt tengok jek lah ye kan... 

I hate ari Isnin,,, 
Why ?
Ari isnin konfom cik Lisa Bz sesangat sampai kul 2pm...
meme Tarik muka lah jawapnya. 
Heheheh,,, Lisa berani jek tarik muka dengan BOss, 
Dia tahu lisa penat, tu lah dia tak marah ngn Lisa.

Tapi.... ade syok juga ar kerja lisa .
Time Boss Outstaytion kat KL. Jb or Sabah,,, 
time lisa untuk "mengular "
hehehe... 
Shoping +tengok wayang +jalan2 ... dan Bla bla bla... heheheh
(Makan gaji Buta lah yer " ) 
:p


Apa pun saya nie tak suka memilih2 kerja , 
IF dah seronok ngn kerja.. Go on jek lah,, tak suka tukar2 kerja. huhu ,,,macam tu gak ngn Boyprenzz,,, CIk Lisa nie setia pada yang satu ( Cewah ayat dia .... ) ahehehe
meme ar... tapi ramai yang tak percaya :'(
Lisa happy ngn Life Lisa and Kerja Lisa walaupon kadang Mengeluh jugak if dah penat sangat,
Cukup lah kan gaji cik lisa... Leh bg parents, biaya hidup cik Lisa dah tak minta Orang tua ag walaupon satu sen jek.. Alhamdulillah. TIme kecik Parents jaga kita kan,? sekarng Lisa lak yang jaga parents pulak . Selama Cik Lisa  masih bernyawa,,, lisa akan wat parents lisa happy.. tak baek menunda2,,umur kita tiada sape yang thu kan,? =)





10 ulasan

bgus x pilih kerja..saya suka camnih..caiyok2...

hehe,,,meh2 bagi kije kat saya. Ade kije kosong tak ? :)

wah really hardworking la awk ni...tpi kesihtn pun jg jgak ..anyway congrats dpt naik pangkat

penat kerja sebab terpaksa...hihihi. wahh,,, leh eah cakap macam tu . Memang kurang sangat jaga ksehatan.Tapi kalau dah sakit, baru lah nangis2.. hehehe.
Thanks awak :)

SEdihkan.... Hukhukhuk.... meh pinjam bahu


EmoticonEmoticon