my BF ====> best friend loh,,,bukan boy friend k!

 

siapakah dia??BF ker? 
heheheh,,,bukan lah,,,this my BFF "BEST FRIENDS FOREVER" 
muhd rifaie name dia ,,
BEse orang panggil dia FAIE  ..@ fai jek lah lagi senang kan,,hehehe.
Setiap ade problem,,cik Lisa slalu cari dia.. ^_^
kenapa???
coz dia sentiasa ade time cik Lisa senang ke ,,sedih ker..baru COuple ke,Break with BF ke,, 
At least dia tau Everything about me,,
Dulu cik lisa ade encik "L" --> Encik LUQMAN..tapi..
sekarang encik Luqman tu dah bz sangat,xde masa wat cik Lisa nie,, :(
.
.
Lisa kenal ngn Fai dah lame KOt,,,hehehe,,,tahun lepas lah agaknya,,
time tu dia kije part time kat CELCOM branch KEY EL..
dia wat promotion kat Opiz Lisa,
AND dari situ lah kita kenal..
cik Lisa yang minta num phone dia <-- GEDIK kan ~!
oit2,,,sebenarnya kawan cik LIsa yang nak num phone dia le,,cik Iqa cakap dia ensem,, so cik Lisa tulung dia amek num phone faei nie,,
eh,,dapat! hehehe...,,GEDIK kan kitorang nie,,??? beselah,, kitorang time tu "SINGLE" so,,xkan ade yang Marah! hehehhe
COUPLE ngn dia? tak der lah,,, coz time tu dia dah ade gf,,, 
nak tau gf dia? 

^
l
l
nie lah gf fai time tu.tapi sekarang dah putus,,
padahal kapel dah lame,diorang sweet sangat...
sayang gak lah putus macam tu jek:(

faie nie selalu ada time lisa sedih @ NAngis..
pukul 2malam pon dia akan jawap telpon lau Lisa call dia
kenapa??
COz dia tau,,,Lisa lau ade problem... selalu akan call dia time pagi2 buta macam tu.
time pose ari tu,,
pernah lisa call dia sampai kul 4 pg.
sembang2 dari kul 11 malam sampai 4pg...(ape lah yang lisa citer ari tu eah?)
WOW.... lame sangat lah tu kan , kan,kan ????
bape hengget yer tepon macam tu lame?
hohohoho..tak tau..tak tau
gayut jek lah,,,
.
semalam cik Lisa borak2 dalam telfon ngn dia time cik lisa baru balek kije.
sampai rumah.. pastu call bf lisa,,tapi hampa..
bf lisa BZ ngn ASSIGMENT dia..
and MEETING <MEETING<<MEETing!
ketua pelajar lah katekan,,,
bz sangat sampai tak hiraukan cik Lisa nie..
..
.
sampai rumah ngn tak mandi ag,,Lisa trus dial num fai..and
citer lah sume
.semalam borak ape lak yer ngn muhd faie nie?
cik lisa citer kat dia,,pasal bf lisa yang sangat bz sampai satu hari tu satu kali message jek.huhuh
wish "MORNING HONEY... "
atau pon dia akan call
kejut cik Lisa bangun,,,
heheheh
malu nyer...
pesan dari Faie 
"be positive thinking about my BF.Dia memang BZ lah tu ngn kije2 dia.pastu suo cik mawar SETIA ngn BF cik lisa .Jangan nak message2 ngn lelaki laen,,Lau kita setia..dia akan setia jugak,semua bermula dari diri kita.Lau kita dah tak jujur ngn pasangan kita,,macam ner pasangan kita akan jujur ngn kita? tol tak? sume tindakan kita akan ada balasan . Kena Sabar ngn dia,Bf lisa kira ok ag lah tu
pagi2 call Lisa sebelum g kelas..
Bz macam mane pon,,janji ade gak dia message kan? tol tak?
tandanya dia memang still ingat ngn kita "
and banyak ag yang dia pesan untuk cik Lisa
^_^
...
...
.
Thanks banyak2 lah yer untuk Faie ..
dah bg suport kat Lisa 
walaupon sebenarnya dia DEMAM semalam...huhu
time bufday dia pon DEMAM.. sian kan,,,, 
Doa Lisa untuk faie : 
"Smoga faie dapat Couple alek ngn amira Afina"
^^


EmoticonEmoticon