Enset baru From my BOSS

wei,,,,,,Seronok laa.....
dapt enset baru,,,yea yeah,,,sape yang tak suka...hihihiihih...
Guna 4phone alek dah,,,hihihii

simple,,,,tapi cantik,,,heheheh
tak payah canggih sangat nak guna I-phone,..
mang cik lisa tak suka ngn i-phone,,leceh xde bluetooth..><
coz enset untuk company nyer boss bg pegangn i-phone4



jangan jeles au,,,,, ^____________^
manyak senyum lah ari nie
meskipon tadi pagi tak baper sehat coz keracunan makanan... ='(
KERACUNAN MAKANAN?? OMG?? 
Nak tau tak apa sebab cik lisa keracunan makanan? simple jek... 
coz cik lisa tak leh mam kari,,,
tapi cik lisa nak sangat makan roti canai..
pastu kebetulan pulak ade orang baek hati antar roti canai kat pat kije,,wua,,memang siokkk lah kan? kan?
macam dapat durian runtuh,,,
tapi...
baru makn 3suap jek,,pewot cik lisa dah meragam,,,, ><




cukuplah untuk guna sbgai Second phone ,,,
dapat samsung nie from my BOSS sape yang tak nak nyer,,hehehe
MY Boss nie perempuan yer,,jgn ingat Boss lisa nie lelaki,,, ><
Time sakit pon still leh nak amek pic kan,,, huhuhu
tak tau nak tulis pe ag,,,
tangan pon menggigil time taip tulisan nie,,
pewot tak bape ok ag...
DOkter bg MC 2hari ^__^
heheheh...nak rest dulu,,,,
.
.
.
.
.
.
.
.
nak tito dulu..
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzz
zz
tito ngn senyum

^_____________________________________^

4 ulasan

salam....wahhh!! samsung galaxy ace idaman saya.haha

wah wahhh..bestnya dapat hp..kan best kalau dapat satu :P


EmoticonEmoticon