Jalan with MY LOVELY sis,,,akak dayah

huaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,,
penat sesangat ari nie,,,
tak sempat nak tulis ape2 coz penat yang teramat sangat,,,
esok jek yer i baru citer pasal jalan hari ini,,Hang Out ngn kak Dayah,,^_^
btw,,,seronok sangat dapat amek pic ngn Black pastu salam ngn dia,,,hua...dia ingat i nie cina ><
huhuhuhu
budak yang belakang i tu rosak pemandangan jek kan,,, huhuhuhu
nti suo akak dayah edit pic nie,,, biar budak yang kat belakang tu tak nampak...hihihihi
muka i time nie,,,gemok tak??hheheheh
tadi si BLACK mentor nie pakai baju kemeja PINK ,,sepadan ngn i kan,, tapi dia dah lepas,,dah bg kat fanz DIa,,, :( {nape lah bukan i yang dapat Baju dia} hehehehhe,,,tapi cukup lah kan dapat wet raye dari dia coz td ikot game dia,,, hihihihihi
jangan jeles2 aUUUUU.....


EmoticonEmoticon